Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Ποιο είναι το σωστό υπόστρωμα-sommier;

Ο σωστός ύπνος δεν σταματάει στην επιλογή ενός στρώματος. Αποτελεί το συνδυασμό του σωστού υποστρώματος-sommier, του κατάλληλου πολυζωνικού στρώματος και του ιδανικού ανατομικού μαξιλαριού. Ειδικά σε ό,τι αφορά το sommier, απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία του αποτελεί η απορρόφηση των κραδασμών και η μέγιστη στήριξη του σώματος με τη διατήρηση των σωστών μεσοδιαστημάτων. Τα υποστρώματα που προσφέρουμε στην Morfeas Mattress κατασκευάζονται από ξύλα διπλοβρασμένης οξυάς, με ιδανική διάταξη και επιπλέον ελαστικούς συνδέσμους για αντοχή στο χρόνο και μέγιστη ελαστικότητα. Διατίθενται τόσο σε κλασικά ανατομικά τελάρα (με πυκνά ή αραιά ξύλα) όσο και σε μηχανισμούς για κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο.

Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Ποιο είναι το ιδανικό στρώμα;

Για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, ορθοπεδικό θεωρείται το σκληρό στρώμα. Ένα ενιαία σκληρό στρώμα όμως, πέρα από το ότι αποτελεί προϊόν χαμηλού επιπέδου τεχνογνωσίας και κόστους, δεν ανταποκρίνεται στις αντίστοιχες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Τα πολυζωνικά στρώματα, με διαφορετικές ζώνες σκληρότητας για την ιδανική στήριξη ανεξάρτητα από τη στάση ύπνου, αποτελούν προϊόν πολυετών επιστημονικών ερευνών και μελετών. Γι’ αυτό και εμείς στην Morfeas Mattress επιλέγουμε και εισάγουμε αποκλειστικά τον συγκεκριμένο τύπο στρωμάτων.

Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Γιατί κοιμόμαστε λάθος;

3 στους 5 Έλληνες υποφέρουν από κακή ποιότητα ύπνου, με κύριο αίτιο να αποτελεί γι’ αυτό η χρήση λανθασμένου στρώματος και υποστρώματος. Το γεγονός ότι περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας στον ύπνο και την ξεκούραση, κάνει την σωστή επιλογή κάθε σχετικού προϊόντος ακόμα σημαντικότερη. Βασικά κριτήρια για την επιλογή αυτή αποτελούν τόσο οι βασικοί κανόνες υγιεινής, όσο και οι προσωπικές μας ανάγκες (σωματότυπος, βάρος, τυχόν ορθοπεδικές ή παθολογικές παθήσεις, κ.ά.).